Změna velikosti písma

Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > VÝLUKA NA ŽELEZNIČNÍ TRATI

VÝLUKA NA ŽELEZNIČNÍ TRATI



Upozornění týkající se železniční tratě České Budějovice - Český Krumlov - (Černý Kříž - Volary)Kvůli rekonstrukci železniční tratě od 02.03.2015 do 29.06.2015 se v různých úsecích bude konat výluka provozu a vlaky budou nahrazeny autobusy. Některé spoje budou jezdit v dřívějších časových polohách a některé zastávky autobusů náhradní autobusové dopravy jsou situovány mimo nádraží a zastávky ČD. V příloze naleznete aktuální jízdní řády spojů náhradní dopravy (od 2.3. do 31.3.2015). Tyto výlukové jízdní řády budou vždy vylepeny v železničních stanicích a zastávkách (zajišťují České dráhy, a.s.) a též na místech zastávek náhradní přepravy.

V průběhu stavby (rekonstrukce) tratě dojde rovněž k uzavření některých železničních přejezdů (vždy na cca 10 dnů), kvůli kterým bude upraveno linkové vedení spojů náhradní autobusové dopravy. O těchto omezeních budou cestující informováni s předstihem na vývěsních místech v prostorách železničních stanic a zastávek, případně prostřednictvím obcí.

Budete-li mít jakýkoli dotaz nebo připomínku k uvedeným opatřením můžete se obrátit na pana Miroslava Troupa z Českých drah, a.s., tel.: 972 544 386, email: troup@gr.cd.cz.

 

Náhradní autobusové zastávky na území obce Zlatá Koruna :

 

V Plešovicích je zastávka náhradní autobusové dopravy na zastávce ČSAD Plešovice „Na drahách“ a zastávka ČSAD Plešovice „Zátiší“. (zastávka ČSAD Plešovice „Zátiší“ na znamení)

 

Ve Zlaté Koruně je zastávka náhradní autobusové dopravy na zastávce ČSAD Zlatá Koruna – „Letná“

Příloha :

Výlukový jídní řád platný od 2.3. do 31.3.2015 České Budějovice - Černý Kříž

Výlukový jízní řád platný od 2.3 do 31.3.2015 Černý Kříž - České Budějovice